Bombini adderar mervärde!

På Bombini hjälper vi dig att addera mervärde i form av verktyg och tjänster så att just ditt företag kan sticka ut från mängden.

Våra kundanpassade tjänster är genomgående enkla att hantera och vi dokumenterar i detalj vad som ingår i projekten så att du kan känna dig trygg i ditt beslut. När vi driftsätter projekten följer vi upp och ser till så att allt fungerar, och vi finns alltid nära till hands om du har funderingar kring marknadsföring och kommunikation. Dessutom kan du alltid kontakta din ordinarie mediasäljare på Annonsbladet med eventuella frågor och funderingar.

Bombini - Hemsidor

Behöver ditt företag en webbplats eller börjar det bli dags att uppdatera er befintliga hemsida?

Vi hjälper dig att få en bra grund att stå på med din digitala närvaro.

Hemsidor

Hos oss får du en färdig hemsida skapad i en modern, responsiv design vilket innebär att den fungerar i datorer, läsplattor och mobiltelefoner.

Vi använder en tydlig struktur med undersidor där du kan presentera dina tjänster och produkter. Webbplatsen kopplas även ihop med kartfunktion och din Facebooksida.
Alla sidor optimeras för snygg presentation på sökmotorerna.

Webbplatsen skapas i WordPress där det är enkelt att själv göra enklare justeringar utan djupare kunskap eller dyra program.

Webbhotell & e-post

Alla webbplatser som skapas behöver placeras på ett webbhotell för att de ska fungera.

Vi skapar en surfsäker miljö för din webbplats med e-postkonton som fungerar mot ditt domännamn.

 

Du kan enkelt hantera din mail i datorn, mobiltelefonen eller via webbmail.

 

Domännamn

Vi hjälper dig att registrera och förnya dina domännamn.

Trygghetsavtal

Med ett trygghetsavtal ser vi till att din webbplats fungerar som den ska även när vi är klara med själva bygget. Minst en gång i månaden loggar vi in och kontrollerar att allt fungerar och att det inte varit något intrång. System och tillägg uppdateras till rätt versioner och en backup skapas för lokal lagring. Vi avsätter även lite tid om du önskar hjälp med enklare justeringar av texter och bilder.

Bombini - sociala media

Visa upp dig på fler ställen och förbättra din digitala närvaro

Vi hjälper dig att förbättra din digitala närvaro.

Google My Business

När man publicerar en ny webbplats rekommenderar vi att man ser över närvaron i Googles sökresultat.
Med hjälp av Google My Business kan vi se till att ditt företag syns i högerspalten på Google sök med företagsuppgifter och bilder samt ser till att företaget blir med på Google Maps.

Sociala medier

Facebook, Instagram och Linkedin är de största sociala plattformarna som lämpar sig mycket bra för att presentera företag, tjänster och evenemang. Vi hjälper dig att anpassa sidor, skapa erbjudanden, evenemang och kampanjer som når ut bland dina följare.

Analysera trafiken

Med hjälp Google Analytics samlar vi information kring trafiken på din webbplats och presenterar intressant information om besökarna för att på så sätt kunna förbättra din webbplats och vidare skapa mätbara konverteringar.

Bombini - Annonsering

Driv trafik till din webbplats

Vi har verktygen som hjälper dig att få fler besökare på din hemsida.

Sökmotoroptimering

För att nå högt upp i resultaten på bland annat Google krävs det att webbplatsens sidor optimeras.

Vi analyserar visningsstruktur, målgrupp,  sökord och arbetar fram en lämplig plan för optimeringsarbetet.

Annonsering i sociala medier

Är du intresserad av annonsering i de sociala kanalerna som Facebook och Instagram så har vi flera olika paket att välja mellan.

Annonsera lokalt

Vi arbetar i symbios med Dalarnas största gratistidning Lokalt i. Vi erbjuder annonsering i tidningen samt digitalt på annonsbladet.com och veckans-lunch.se

Bombini - Grafisk produktion

Grafiska tjänster

Vi har stor erfarenhet och kompetens inom grafisk formgivning.

Logotyper

Med en logotype skapas en tydlig identitet åt ditt företag. Logotypen ska vara genomgående i alla typer av kommunikation som visitkort, hemsida och annonser – allt för att förtydliga företagets profil.

Formgivning

Vi har stor erfarenhet inom grafisk formgivning och jobbar alltid med att ta fram layouter med tydliga budskap och hitta en röd tråd som går igenom hela den grafiska produktionen.

Vi formger alla typer av annonser, nyhetsbrev, kundtidningar, foldrar och andra trycksaker.

 

Trycksaker

Trots att världen blir allt mer digital är behovet av trycksaker och profilprodukter fortfarande stort. Självklart kan du även beställa dina trycksaker och annan reklam via oss. 

Kontakta oss på Bombini